Styrke nervesystemet

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

photo-1621886178958-be42369fc9e7

Styrke nervesystemet


Hei! Har du lyst til å oppleve en styrket følelse av velvære og balanse i livet ditt? Da vil jeg invitere deg til å bli med på en spennende 21-dagers reise, der vi fokuserer på å styrke nervesystemet ditt.

I løpet av disse 21 dagene vil du få tilgang til daglige videoøkter, hver med sin egen unike øvelse. Gjennom disse øktene vil vi nøye jobbe oss gjennom alle kroppsdelene, fra tærne og opp til hodet, og ta tak i spenninger som kan ha bygget seg opp over tid.

Målet med disse øvelsene er å lære deg hvordan du kan oppnå en tilstand av dyp avslapning i hele kroppen. Ved å gjøre dette vil du ikke bare få bedre forståelse for hvordan du kan ta vare på kroppen din, men du vil også bli mer bevisst på de spenningene som kanskje har vært der uten at du har lagt merke til dem.

De to første ukene vil vi bruke på å fokusere på én kroppsdel om gangen. Vi starter med tærne, for deretter å bevege oss videre til ankler, knær, hofter, rygg, fingre, håndledd, albuer, skuldre, nakke, ører, øyne og til slutt hodebunnen.

Etter å ha fulgt disse daglige øvelsene, vil du merke en betydelig forskjell i hvordan du føler deg. Mange har også rapportert om forbedret søvnkvalitet som en positiv bieffekt.

I den siste uken av programmet vil vi introdusere en spesiell øvelse som er rettet mot å styrke nervesystemet ditt ytterligere. Denne øvelsen vil gi deg verktøy til å håndtere stress og utfordringer på en mer balansert måte.

Gjennom denne 21-dagers reisen vil du oppleve varige endringer som vil berike livet ditt. Bli med oss på denne unike muligheten til å forbedre ditt velvære og skape en dypere forbindelse med kroppen din. Du vil ikke angre på å ta dette skrittet mot en mer balansert og avslappet hverdag. Velkommen ombord!



NOK 2,999
Total due NOK 2,999

Payment information

Payment will be by Bank transfer. We will provide instructions after you complete your purchase.

All transactions are secured using 256-bit encryption.